O nás

Keď som sa asi po 10 rokoch vrátil k svojmu remeslu, zistil som, že ma pomaly, ale isto začalo naplňovať. Povedal som si, že prišiel čas začať vyrábať na Božiu slávu a Pán mi to požehnal. A ja som začal vyrábať a vyrábam…veľa prsteňov ružencov, krížikov, obrúčok…na objednávku, až môžem povedať, že sa venujem len jednej a to tejto profesii. Pustil som s dôverou moju srdcovku – výškové práce a venujem sa už len vyrábaniu šperkov.
Pred niekoľkými rokmi som však začal mať túžbu spojiť kresťanských výrobcov…vytvoriť nejakú evanjelizačnú webovú stránku. Ale dlho sa mi nedarilo dať túto moju túžbu do konkrétnej podoby. Kde som sa ozval s touto myšlienkou, tak s kresťanskou tématikou nechcel mať nikto nič. Až v Medžugorí som povedal Ježišovi, aby mi jasne ukázal, aká je Jeho vôľa a keď sa nič nestane, pustím to z hlavy. Po návrate mi zavolal terajší partner, že chce ísť do toho so mnou aj so svojim spoločníkom.
A takto pomaly vzniká táto stránka -JESUart- umenie pre Ježiša. Našou túžbou je, aby táto stránka slúžila na oslavu Boha, nech otvorí nové priateľstvá, nech pomôže remeselníkom, umelcom a všetkým, ktorí majú radi umenie a pekné veci.

Prajeme Vám, aby Vám táto stránka slúžila na zviditeľnenie vašich darov a talentov a potešila vaše srdce a srdcia obdarovaných.

Veľmi sa tešíme na Vaše výrobky.

S pozdravom Marek, Ľubo, Rasťo.